1. Börja med att logga in på labs (https://labs.audits.io)

- Använd samma verifiering som på audits.io

- Du kan också komma åt inloggningssidan i "Inställningar" -vyn på audits.io

2. Flytta "Teams" -tabellen

3. Tryck på pennikonen på höger sida av användaren vars användarrättigheter du vill redigera

4. Du är nu i teamvyn. Du kan se användarna som tillhör teamet i "Personer"- avsnittet. Du kan också lägga till och ta bort användare från teamet.

- För att radera en användare från ett team klickar du på "X" -ikonet (# 1 i bilden)
- Om du vill lägga till en användare eller ett team väljer du användaren från listrutan.Kom ihåg att användaren måste tillhöra din organisation. (# 2 i bilden)

5. Användarrättigheterna för icke-administrativa användare ("medlemmar" = "Rights") hanterasunder "Rättigheter" -avsnittet.

- Du kan ställa in två olika rättigheter till ett team: * Rätten att granska och se egnarevisioner ("Starta nya granskningar" = “Start New Audits” - # 1 i bilden) * Rätten att se alla gjordagranskningar ("Se granskningar gjorda av andra" - N.B. Om du bara väljer det häralternativet ger det inte teamet rätt att granska / # 2 i bilden).
- Rätterna är baserade på "Mallar" = “Templates” (# 3 i bilden) och "Mål" = "Targets" (# 4 i bilden)
- Om ingen av "Mallar" för "Mål" väljs, har användarna som hör till det här laget rätt attanvända alla mallar och mål som är inställda för organisationen.
- Du kan begränsa användarrättigheterna genom att välja "Mallar" och "Mål" från listan

6. Kom ihåg att bekräfta ändringarna genom att klicka på "Spara" -knappen