Om du har glömt ditt lösenord, kan du återställa det på inloggningssidan.

1. Tryck på “Glömt lösenord”-länk under inloggningsformuläret.

2. Skriv ditt audits.io -kontos e-post i fältet E-post och klicka på Återställ.

3. Du får snart ett e-postmeddelande till adressen som du gav. I e-posten finns en knapp där du kan återställa ditt lösenord. Klicka på knappen.

4. Skriv ditt nya lösenord två gånger och klicka på Återställ.

5. Ditt lösenord har ändrats. Du kan nu logga in med ditt nya lösenord.