Vänligen notera! Du behöver administratörsrättigheter för att kunna redigeraanvändarnas rättigheter.

1. Börja med att logga in på labs (https://labs.audits.io)

• Du använder samma uppgifter som på audits.io
  • Du kan också komma åt inloggningssidan i "Inställningar" -vyn av audits.io

2. Flytta till "Personer" (=People) -tabellen

3. Tryck på pilen på höger sida av användaren vars användarrättigheter du villredigera

4. Du kan redigera användarrättigheterna för den valda användaren under "Roll" (="Role") -avsnittet

Admin: Användaren har administratörsrättigheter till systemet. Han / hon har rätt att seoch redigera allt i din organisation.
Medlem: Användaren har inte administratörsrättigheter till systemet, så användarrättigheterna måste ställas in under "Team" -vyn. För mer information: KLICKA HÄR.

5. Kom ihåg att bekräfta ändringarna genom att klicka på "Spara" -knappen