Huom! Vain ilmoittaja, ylläpitäjät ja erikseen muokkausoikeuden omaavat voivat muokata havaintoa jälkikäteen.

Valitse ensin listausnäkymässä havainto, jota haluat muokata:

Havainnon avaamisen jälkeen klikkaa kynä- kuvaketta muokkausta varten:

Pääset nyt muokkaamaan kuvausta, vastuutettuja, lisäkysymyksiä ja määräaikaa --> muista aina tallentaa muutokset (tai mahdollisesti peruuttaa):

Näet kaikki tehdyt muutokset suoraan lokissa havaintosivun alaosassa: