Ylläpitäjät voivat hallita heidän organisaation kysymyksiä. Tämä artikkeli kuvaa kysymyksen muokkaussivulla olevien asetusten tarkoituksen.

Muita artikkeleja aiheesta:

Kysymyslistaukseen pääset navigoimalla Ylläpito → Kysymykset. Näet listauksessa kaikki jo lisätyt kysymykset, mikäli sellaisia on. Voit lisätä uuden kysymyksen oikean yläkulman plus-painikkeesta:

Lomake ohjaa lisäämään kunkin kysymyksen organisaatiosi kaikilla kielillä, joten kannattaa varata aikaa monimutkaisempien kysymysten lisäämiseen.

Kysymystyyppi määrittelee minkälaisia vastauksia kysymykseen hyväksytään. Valittavana on:

• Teksti (vapaat tekstivastaukset)
    Esimerkkikysymykset: Korjaavat toimenpiteet? Ennaltaehkäisevät toimenpiteet?
  • Kokonaisluku (numeeriset vastaukset, joihin ei hyväksytä desimaaleja)
    Esimerkkikysymykset: Henkilövahingot? Henkilömäärät?
  • Luku (numeeriset vastaukset, joihin hyväksytään myös desimaalit)
    Esimerkkikysymykset: kustannusarvio? Aiheutuneet kustannukset?
  • Valinta (valmiiksi määritetyt vaihtoehdot, joista käyttäjä voi valita yhden vaihtoehdon)
    Esimerkkikysymykset: Juurisyy? Asiakkuus?
  • Monivalinta (valmiiksi määritetyt vaihtoehdot, joista käyttäjä voi valita yhden tai useamman vaihtoehdon)
    Esimerkkikysymykset: Juurisyy? Tilat, joihin poikkeama kohdistui?
  • Ajankohta (aika ja päivämäärä)
    Esimerkkikysymykset: Kiinnioton ajankohta? Poikkeaman alkamisajankohta? Poikkeaman korjausajankohta?

Voit myös määrittää onko kysymykseen vastaaminen pakollista käyttäjälle vai voiko sen kysymyksen vastauksen jättää avoimeksi.

Lisäksi tärkeää on päättää näkyykö kysymyksen vastaus incy:stä lähtevissä sähköposti-ilmoituksissa.

Huomaathan, että valinta- ja monivalintakysymyksissä sinun tulee määrittää kukin vaihtoehto jokaisella organisaation kielellä:

Jos olet muokkaamassa olemassaolevaa kysymystä, voit tarkastaa Kategoriat-osiosta missä havaintokategorioissa kysymys näytetään. Klikkaamalla kategoriaa pääset kategorian muokkaussivulle. Lisää tietoa havaintokategorioiden muokkaamisesta on saatavilla Havaintokategorioiden hallinta artikkelissa.

Muista lopuksi tallentaa tekemäsi muutokset!