Voit lisätä useamman käyttäjän incyyn täyttämällä oheisen Excel-tiedoston:

Varmista että olet täyttänyt tiedot kaikkiin sarakkeisiin noudattaen ohje- välilehteä vaihtamatta mitään olemassa olevaa otsikkoa. (Huom! harmaita sarakkeita ei ole pakko täyttää)

Kun olet lisännyt uudet käyttäjät Excel- tiedostoon, voit lähettää sen meille osoitteeseen support@incy.io niin viemme sen järjestelmään puolestasi.