Tervetuloa incy.io palveluun!

Yrityksellenne on luotu oma organisaatio ympäristö jota pääsette käyttämään sekä tekemään havaintoja.

Ohessa on listattuna käyttöönoton vaiheet ja siihen liittyvien artikkeleiden linkit:

1. Varmista että tietosi sekä sähköposti-ilmoituksesi ovat oikein asetuksista.
  2. Luo sekä muokkaa kategoriat ja lisäkysymykset.
  3. Lisää tapahtumapaikat ja tagit. Vaihtoehtoisesti tapahtumapaikat voidaan myös lisätä massana Excelin avulla.
  4. Salli avoimet linkit, jotka mahdollistavat havaintojen tekemisen muiltakin kuin sisäänkirjautuneilta käyttäjiltä.
  5. Adminina pystyt kutsumaan käyttäjiä incy.io palveluun ja asettaa heille oikeat käyttöoikeudet. Lisäksi pystyt hallitsemaan ja päivittämään oikeuksia sekä vaihtoehtoisesti käyttäjät voidaan lisätä massana Excelin avulla.
  6. Aloita havainnon tai poikkeaman Raportointia.