incy.io tukee havaintojen raportoimista offline-tilassa. Offline-tuki on premium-toiminnallisuus. Ota yhteyttä myyntiimme, jos olet kiinnostunut offline-tuen käyttöönotosta organisaatiossasi.

Vaatimukset

• iPhone ja iPad: iOS versio 12.3 tai uudempi.
  • Android: 2 uusinta versiota Chrome-selaimesta.

Käyttö

Muistilista ennen offline-tilaan menemistä

1. Varmista, että laitteesi täyttää yllä olevat vaatimukset.
  2. Varmista, että olet kirjautuneena sisään incy.io-palveluun laitteellasi.
  3. Mene Raportoi-sivulle
  4. Aseta laitteesi lentokonetila päälle.
  5. Päivitä sivu selaimessasi. Jos näet raportointisivun päivittämisen jälkeen, olet valmis raportoimaan havaintoja ilman Internet-yhteyttä.
  6. Aseta lentokonetila pois päältä.

Ollessasi ilman Internet-yhteyttä

Offline-tilassa havaintoja voidaan tallentaa myöhemmin lähetettäväksi. Lähettämättömät havainnot voidaan lähettää myöhemmin, kun olet jälleen saanut Internet-yhteyden muodostettua. Katso alla olevasta videosta, kuinka havainto raportoidaan offline-tilassa.

Kun olet taas saanut Internet-yhteyden

Lähettämättömiä havaintoja voi lähettää Lähettämättömät havainnot -sivulta. Alla olevata videossa näytetään, kuinka lähettämättömän havainnon voi lähettää Internet-yhteyden saamisen jälkeen.

Huom. lähettämättömät havainnot eivät näy muille käyttäjille, ja ovat vain sinun laitteellasi. Muut henkilöt saavat tiedon havainnosta vasta kun se on lähetetty.

Rajoitteet

• Sinun täytyy kirjautua sisään incy.io-palveluun Internet-yhteydessä ennen kuin voit aloittaa havaintojen raportoimisen ilman Internet-yhteyttä.
  • Organisaatiota tai kieltä ei voi vaihtaa ilman Internet-yhteyttä.
  • Jotkut sivut incy.io-palvelussa ei ole saatavilla ilman Internet-yhteyttä.
  • Offline-tuki ei toimi Safarilla ja Firefoxilla, jos käytössä on yksityinen selaaminen (private browsing tai incognito).