Kertakirjautuminen (engl. single sign-on; SSO) on menetelmä, jossa incy.io-palveluun kirjaudutaan sisään käyttäen olemassa olevia, usein työsuhteeseen liittyviä tunnuksia.

Näin kirjaudut sisään käyttäen kertakirjautumista (SSO):

1. Mene osoitteeseen https://app.incy.io
2. Klikkaa lomakkeen alalaidassa olevaa Log in with Single Sign On -linkkiä

3. Kirjoita avautuvaan kenttään sähköpostiosoitteesi, esim. matti.meikalainen@yritys.fi

4. Palvelu ohjaa sinut organisaatiosi kirjautumissivulle. Kirjaudu sisään käyttäen työtunnuksiasi.
5. Kirjautumisen jälkeen sinut ohjataan takaisin incy.io-palveluun sisäänkirjautuneena.