Suodatus

Datan hakeminen Pivot-taulukkoon on selitetty artikkelissa:
http://help.planbrothers.io/en/articles/3195152-pivot-taulukon-perusteet

Kun olet hakenut haluamasi datan ja olet siirtynyt tähän näkymään:

Taulukossa on esitettynä eri kategorioiden havaintojen määrät per kuukausi.

Suodattaaksemme kategoriat esimerkiksi Heinäkuun mukaisesti, meidän tulee klikata hiiren oikealla painikkeella numeroa "07" ja valita ilmestyvästä valikosta "Sort Kategoria by this Column":

Valinnan jälkeen kategoriat suodattuvat Heinäkuun mukaisesti laskevassa järjestyksessä:

Toistettaessa edellä mainitut vaiheet uudelleen, muuttuu suodatus nousevaan järjestykseen.

Poistaaksemme suodatuksen, klikkaamme hiiren oikealla painikkeella "07" ja valitsemme "Remove All Sorting"

Pivot-taulukon ulosajo Excel- tiedostoon

Halutessasi voit ladata taulukon datan Excel -tiedostona klikkaamalla Excel- kuvaketta sivun oikeassa yläkulmassa tai klikkaamalla hiiren oikealla painikkeella mihin tahansa kohtaan taulukossa ja valitsemalla  "Export to Excel file"

Taulukon linkin jakaminen

Datan hakemisen jälkeen voit jakaa linkin luomaasi taulukkoon. Linkin takana olevassa taulukossa näkyy kaikki valitsemasi sarakkeet ja rivit suodatuksineen.

Voit tallentaa linkin omiin muistiinpanoihin myöhempää käyttöä varten tai halutessasi lähettää sen työkaverillesi. Huom! Linkin saajalla tulee olla tunnukset ja oikeat käyttöoikeudet incy.io ohjelmassa.

Rivien ja sarakkeiden järjestyksen vaihto

Voit raahata rivejä ja sarakkeita pivot taulukossa mikäli haluat muuttaa niiden järjestystä: