Perusteet

Navigoit pylväskaaviolle klikkaamalla 'Statistiikat' ja valitsemalla 'Pylväskaavio.'

Oletusnäyttö on aina havaintojen määrä viikottain.

Huom. Käyttäjät näkevät ainoastaan havainnot, joihin heillä on näkyoikeuksia.

Muokataaksesi pylväskaaviossa esitettäviä tietoja, klikkaa 'Muokkaa datakyselyä' ruudun vasemmassa yläkulmassa.

Jos haluat muuttaa esitettäviä tietoja, valitse mielesi vaihtoehto aggregaatista. Aggregaatissa saatavilla olevat tietopisteet vaihtelevat kerättyjen tietojen mukaan.

Jos haluat muokata datan esittämistapaa, valitse haluamasi vaihtoehto X-akselilla. Vaihtoehtoihisi kuuluu aikataulun muuttaminen suuremmiksi tai pienemmiksi palasiksi, mikä viikonpäivä tai kellonaika havainnot on tehty, kuka raportoi, kuka on vastuutettu, paikat, tagit ja paljon muuta.

Esimerkki 1.

Olet kiinnostunut tietämään, minkä tyyppiset havainnot kestää pisintä aikaa sulkea. Aseta X-akseliin 'Kategoria' ja aggregaattiin 'Keskimääräinen ratkaisuaika'. Nyt jokainen pylväs edustaa kategoriaa, ja palkin korkeus on havainnon keskimääräinen ratkaisuaika.

Vertaile kenttiä

Tietoja on helppo vertailla havaintokategorian, vastuutetun käyttäjän, paikan, tagin ja minkä tahansa muuttujan perusteella, jonka olet kerännyt. Valitse Muokkaa datakyselyä -ruudussa "Vertaile kenttiä" ja valitse mitä haluat vertailla. Jokainen pylväskaaviossa oleva palkki jaetaan segmenteihin valintasi mukaan.

Esimerkki 2.

Haluat tietää, missä kategorioissa on eniten avoimia havaintoja, ja vertaa niitä ilmoitettujen havaintojen kokonaismäärään. Aseta X-akseliin 'Kategoria' ja aggregaattiin 'Havaintojen määrä.' Täppää sitten 'Vertaile kenttiä,' valitse 'Status' ja paina Lataa. Pylväskaavio näyttää havaintojen lukumäärän kussakin luokassa, ja jokainen palkki on myös jaettu statuksen mukaan.

Suodata tietoa

Pylväskaavio näyttää kaikki saatavilla olevat tiedot oletuksena. Voit suodattaa tietosi useilla eri vaihtoehdoilla, mukaan lukien havaintoaika, paikka, vastuutettu henkilö ja muuta.

Avaa 'Muokkaa datakyselyä' ja valitse 'Näytä suodattimet' ja suodata sitten tarpeitesi mukaan. Voit lisätä niin monta suodatinta kuin haluat, ja kaikki suodatinyhdistelmät toimivat yhdessä.

Esimerkki 3.

Haluat nähdä, mitkä edellisen vuosineljänneksen havainnot ovat edelleen avoinna, kenelle ne ovat vastuutettu ja mistä havainnoista on kyse. Aseta datakyselyyn 'Vastuutettu' ja 'Havaintojen määrä' ja vertaa 'Yläkategoria'. Suodata näyttämään vain vuoden 2020 ensimmäisellä vuosineljänneksellä (1.1.2012 - 31.3.2012), ja suodata vain sellaisten havaintojen näyttämiseksi, jotka edelleen näkyvät avoimina.

Tämä lataa sinulle kaavion kaikista avoimista lipuista vuoden 2020 ensimmäisestä vuosineljänneksestä, ja jokaisella edustajalla on oma palkki. Itse palkki on värikoodattu osoittamaan, mitä yläkategoriaa avoin lippu edustaa.