Avoimet linkit mahdollistavat havaintojen tekemisen muiltakin kuin sisäänkirjautuneilta käyttäjiltä.

Avoimien linkkien avulla on mahdollista kerätä enemmän havaintoja, sekä havaintoja henkilöiltä jotka eivät niitä muuten tekisi.

Esimerkkejä mahdollisista avoimien linkkien käyttökohteista:

• Työntekijät, joilla ei ole omia incy.io tunnuksia
  • incy.io:n voi avoimen linkin avulla laittaa jalustalla olevalle tablet laitteelle. Näin jokainen ohikulkia voi tehdä havaintoja.
  • Avoin linkki on mahdollista laittaa seinälle esimerkiksi QR-koodina. Tämä mahdollistaa sen, että kuka tahansa älypuhelimen omaava voi tehdä havaintoja. Esimerkiksi asiakkaat.

Asetukset

Mene ylläpitoasetuksista muokkaamaan tapahtumapaikkoja. Valitse haluamasi tapahtumapaikka

Avoimet linkit listauksesta näet kaikki aktiiviset avoimet linkit organisaatiossa. Voit lisätä uusia avoimia linkkejä oikean yläkulman plus-merkistä.

Avoimen linkin nimi sisältyy avoimen linkin osoitteeseen. Voit tarvittaessa rajoittaa mitä kategorioita ja paikkoja avoimen linkin kautta on käytettävissä.

Toiminta

Kun avoin linkki on luotu, voit mennä nyt ilman sisäänkirjautumista luomaasi url osoitteeseen. Aikaisemmin luodussa vaiheessa oleva linkki olisi nyt siis https://app.incy.io/demo/links/salainen-linkki

Tästä linkistä voi tehdä havaintoja samaan tapaan kuin kirjatuneenakin. Erona on se, että linkistä ei pääse käsiksi ohjelman muihin toimintoihin. Myöskään sivupalkkia ei avoimen linkin havainnon tekemisessä näy.

Tehtäessä havaintoja avoimesta linkistä sivuston kieli määrittyy käyttäjän käyttöjärjestelmän/selaimen kieliasetusten, sekä organisaatiolle määriteltyjen kielien mukaan. Tarvittaessa käyttäjä voi vaihtaa sivun kieltä mihin tahansa organisaatiolla aktivoiduista kielistä.

Lopuksi käyttäjä pääsee kiitos sivulle, josta hän pääsee helposti tekemään uuden havainnon.

Kiitos-sivulla olevan viestin on asettaa organisaatiokohtaisesti kohdasta Ylläpito -> Muut asetukset -> Avoimen linkin raportoinnin onnistumisviesti.