Löydät tagit navigoimalla Ylläpitoon ja painamalla 'Tagit'-painiketta:

Näet joitain olemassaolevia tageja ja tagiryhmiä. Jos haluat muokata olemassa olevia tai lisätä uuden, paina alla olevan kuvan mukaisia painikkeita:

Nimeä Tagi haluamallasi tavalla:

Jos haluat muokata olemassa olevan tagi-ryhmän nimeä tai lisätä uuden, paina kynän kuvaa oikealta riviltä tai valitse alhaalta "Lisää tagikategoria":

Nimeä tagikategoria haluamallasi tavalla:

Nyt kun navigoit takaisin Ylläpidon etusivulle, voit valita 'Tapahtumapaikat' muokataksesi niiden tageja:

Näet olemassaolevat tagit sarakkeina taulukossa. Muokataksesi kohteiden tageja, paina kynän kuvasta oikealta riviltä:

Näet tagit kunkin tagi-ryhmän alla vetovalikkoina. Muistaa tallentaa sivun alalaidasta lopuksi:

Kaikki palaute artikkeliin liittyen on tervetullutta!