Käyttäjähallinta on saatavilla ylläpitäjille ja niille käyttäjille, joille on erikseen annettu oikeudet kutsua käyttäjiä:

1. Siirry Ylläpito-sivulle vasemmalla olevasta sivupalkista.

2. Siirry Käyttäjät-osioon.

3. Paina oikeassa yläkulmassa olevaa plus-merkkiä lisätäksesi uuden käyttäjän.

4. Täytä käyttäjän tiedot (pakolliset tiedot on merkitty tähdellä). Luo käyttäjä lopuksi painamalla alareunassa olevaa Lähetä kutsu -painiketta.

5. Uusi käyttäjä näkyy käyttäjälistauksessa.

6. Ohjeista uutta käyttäjää määrittämään salasanansa näiden ohjeiden avulla: salasanan määrittäminen. Kun salasana on määritettu, käyttäjä voi kirjautua palveluun sähköpostiosoitteella, jonka syötit kohdassa 4.