Huom! Sinulla tulee olla admin-oikeudet, jotta voit hallita organisaatiosi käyttäjäoikeuksia.

1. Aloita kirjautumalla sisään Incy.io palveluun

2. Valitse vasemmasta laidasta Ylläpito - välilehti ja paina tämän jälkeen painikettä "Käyttäjät"

3. Valitse tämän jälkeen käyttäjä listasta, jonka asetuksia haluat hallita. Voit myös käyttää hakutoimintoa oikeasta ylälaidasta

4. Valittuasi haluamasi käyttäjän, voit muuttaa käyttäjän tietoja järjestelmässä:

Käyttäjän perustietoja

Hallita havaintojen vastuuttamista ja käyttäjän roolia

Raportoinnin oikeuksia ja näkymää tapahtumapaikan ja kategorian suhteen

5. Tallenna muutokset, jotta ne päivittyvät järjestelmään