Havaintotyypille voi asettaa valmiiksi oletusmääräajan. Määräaikaa voi edelleen muuttaa raportointivaiheessa vaikka oletusmääräaika olisi asetettu.

Mene Ylläpito-valikkoon, joka löytyy näytön vasemmasta reunasta.

Valitse Kategoriat

Oletusmääräajan asettaminen uuden havaintokategorian lisäämisen yhteydessä.

Lisää uusi havaintokategoria oikean reunan +-painikkeesta.

Havaintostatusten täytyy olla käytössä, jotta pääset asettamaan oletusmääräajan.  Aktivoi havaintostatukset sivun alareunasta.

Olemassa olevaa havaintokategoriaa muokataan klikkaamalla kynäkuvaketta.

Aktivoi tarvittaessa havaintostatukset.

Kun havaintostatukset on aktivoitu lisää oletusmääräaika sivun alareunan alasvetovalikosta.

Voit myös kirjoittaa kenttään määräajan englanniksi mikäli sitä ei löydy listalta.

Havainnon määräaikaa voi oletusmääräajan asettamisen jälkeen muuttaa vielä raportointivaiheessa.

Tallenna valinta sivun alareunan Tallenna-painikkeesta.