Mene Ylläpito-valikkoon, joka löytyy näytön vasemmasta reunasta.

Valitse Tapahtumapaikat.

Valitse ”+” sivun oikeasta yläkulmasta.

Pääset nyt täyttämään uuden tapahtumapaikan tietoja. Tapahtumapaikan nimi on pakollinen tieto.

Paikkatyyppi- ja Alue-valikot ovat alasvetovalikkoja, josta voit valita valmiiksi luodun paikkatyypin tai alueen.

Voit lisätä uuden paikkatyypin tai alueen valitsemalla sivun alalaidasta Muokkaa tagikategorioita.

Muutokset tehtyäsi voit palata takaisin Ylläpito-valikkoon vasemman yläkulman nuolipainikkeesta. Jatka siitä Tapahtumapaikka-valikkoon ja tapahtumien lisäykseen edellä mainittujen ohjeiden mukaisesti.

Lopuksi valitse Tallenna. Uusi paikka on nyt lisätty.