Jos olet unohtanut salasanasi, voit nollata sen sisäänkirjautumissivulta.

1. Paina Forgot password -linkkiä lomakkeen alapuolella.

2. Kirjoita Email-kenttään incy.io-tilisi sähköpostiosoite ja klikkaa Submit-painiketta.

3. Hetken kuluttua saat sähköpostiviestin kirjoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Sähköpostissa on linkki, josta pääset vaihtamaan salasanasi.

4. Avattuasi linkin kirjoita uusi salasanasi molempiin kenttiin ja klikkaa Submit-painiketta.

5. Salasanasi on nyt vaihdettu. Voit kirjautua palveluun uudella salasanallasi.